Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

High Performance
Tennis Center

Η πολυετής εμπειρία μας και ειδικά η πορεία του Les Raquettes ως το κορυφαίο τένις club της Βόρειας Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο μπόλιασαν την αντισφαίριση ακόμα περισσότερο στις καρδιές των ανθρώπων μας, κυρίως όμως τους εξόπλισαν και τους προετοίμασαν για τη νέα σεζόν που «ανατέλλει» στις αρχές του Σεπτέμβρη του 2018, με το «relaunch” της Les Raquettes Tennis Academy!

Της ακαδημίας μας, που από φέτος θα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της GPTCA και θα εξιδεικεύεται με τις πλέον επαγγελματικές μεθόδους στην εκμάθηση του τένις ως διασκέδαση, εκπαίδευση, αλλά και πρωταθλητισμό! Αν με τις δεκάδες δράσεις μας στο Les Raquettes Tennis Club κατορθώσαμε και βάλαμε την Ελληνική αντισφαίριση στον Ευρωπαϊκό τενιστικό χάρτη, με σκληρή και απρόσκοπτη δουλειά θα δώσουμε το 1000% των δυνατοτήτων μας, προκειμένου η Les Raquettes Tennis Academy να είναι τροφοδότης των μελλοντικών Ελλήνων Πρωταθλητών, με την ευχή μια μέρα να πρωταγωνιστήσουν σε διεθνές επίπεδο!

Στοχος

Στόχος μας στην Les Raquettes Tennis Academy είναι μέσα από σκληρή δουλειά και επίμονη προπόνηση να βελτιώσουμε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς που θα μας εμπιστευθεί, να «μολύνουμε» όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε με αυτό το «μαγικό» τενιστικό μικρόβιο, να επεξεργαστούμε ακατέργαστα ταλέντα και να φτιάξουμε τους αυριανούς πρωταθλητές… Για αυτό το ταξίδι… να είστε βέβαιοι πως εμείς είμαστε έτοιμοι! Εσείς;

ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ2
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ

Υπεύθυνος Εγκατάστασης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ

Υπεύθυνος Εγκατάστασης

Αντωνης
Χατζημεντωρ

Προπονητής όλων των ηλικιών

ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ

Προπονητής όλων των ηλικιών

Γρηγορης
Μητσαλας

Προπονητής όλων των ηλικιών

Κατερινα
Βοσιου

Προπονήτρια όλων των ηλικιών

Αγλαϊα
Πιπλιου

Προπονήτρια όλων των ηλικιών

ΕΙΡΗΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Προπονήτρια όλων των ηλικιών

ΤΑΣΟΣ
ΠΑΥΛΗΣ

Προπονητής όλων των ηλικιών

Δεσποινα
Βασιλακου

Προπονήτρια όλων των ηλικιών

Κωνσταντινος
Βερρος

Προπονητής όλων των ηλικιών

Scroll to Top

Χρήση πισίνας κατόπιν κράτησης 10€/άτομο (δωρεάν ρόφημα)

Οργανώστε το πάρτυ των παιδιών σας στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον της ακαδημίας μας!

Η Ακαδημία μας είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει υποδείξει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η ΕΦΟΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας!
info@atwa.gr